Steaks and Ribs

24 aug – 18 nov

Steaks & Ribs – All you can eat

Förrätt
Morot, lök och ingefärssoppa med rostad majs, bröd, smör och färskost. Serveras vid bordet.

Carving
På carvingstationen står kockarna redo att skära upp fina skivor av helstekt oxfilé, spareribs, vildsvinskarré och bakat lamm med citron och persilja.

Tillbehör
Macaroni ’n’ cheese, svamp och västerbottenpaj, potatisgratäng, rostad potatis, cajunkryddat ris, grönsaker, sallader och flera både kalla och varma såser.

Dessert
Äppelpaj, citronfromage, hjortronparfait, marinerade björnbär, vaniljsås, chokladsås, grädde, maränger och godis.

Ovanstående är ett urval och kommer att anpassas efter årstid.

Priser

Mån-tor     179:-

Fre-lör       219:-

Sön            139:-

Barn äter för halva priset.

Lägg gärna till en timme bowling eller shuffleboard.

Måndag-Lördag  Från 18:00
Söndag  Från 13:00 

Restaurangen

Måndag-Lördag  Från 18:00
Söndag  Från 13:00